Cariere

De ce sa lucrezi la Metix?

Ne plac provocarile si inovatia. Depasirea limitelor este in ADN-ul nostru. Compania si munca noastra se bazeaza pe oameni. Rezultatele și succesul nostru se datoreaza unei echipe. Daca iti doresti sa faci parte din echipa Metix, aplica pentru unul din posturile disponibile și trimite-ne un CV pe email la hello@metix-group.ro


Inginer proiectant

Cerinte:

  • cunostinte avansate programe
  • cunostinte solide a materialelor
  • cunostinte proiectare conform normelor in vigoare

Metix Group este un producator de structuri metalice din Romania. Metix este brandul principal al firmei PanMetix Group SRL. O companie relativ nouă, cu capital majoritar românesc, fondată la începutul anului 2019 în orașul Târgu Neamț, amplasată strategic în zona industrială.

Deși, o firmă tânără, ce se dezvoltă cu pași mărunți dar siguri, la sfârșitul primului an a atins toate țintele stabilite și se laudă cu constructii și structuri metalice realizate pe tot teritoriul României.

Metix Group a creat o echipă solidă care este specializată pe consultanta, proiectare, constructii si structuri metalice (hale industriale, spălătorii auto cu fise, hale depozitare și productie, etc.) sau mobilier pe structuri metalice.